RAMelsen

Om mig

Hej og velkommen til min blog om min hobby.  

Min hobby og store passion er at tage billeder af de ting jeg finder på mine ture ud i livet, enten selv, eller sammen med min familie eller venner.

Jeg tager som regel billeder af det jeg lige møder på vejen, så som landskab, natur, blomster, insekter, portrætter af mennesker og dyr. Men jeg tager også billeder af bryllupper, fester, koncerter osv.

Jeg er altid klar til udfordringer og ikke bange for at blive beskidt, bare billedet bliver 100% i top, så giver det en rigtig god følelse i kroppen, og mit tøj kan jo vaskes igen.

 

En anden hobby jeg også har, er at samle gamle kameraer og renovere dem med hensigt på videresalg.

Jeg køber for det meste mine kameraer i genbrug og til loppemarkeder. Det har en vis charme at finde gamle støvede og beskidte kameraer, rengøre dem og få deres glans frem, tage et par billeder med dem, for at se den kvalitet af billeder de kan levere.

Når jeg så føler at det er ved at være på tide de kommer videre, så kommer de til salg igen, så der er andre der kan få glæde af dem, og nyde de gode billeder der kan komme ud af sådan en gammel og glemt proces.

 

Jeg vil løbende lave indlæg af de ting jeg har taget billeder af, fra blandt andet min Instagram konto, mine erfaringer, udfordringer og de kameraer jeg finder. Har du spørgsmål eller ris/ros, så hører jeg meget gerne fra dig.

Del