Pøls rev

Posted on

Ja, det må så være mit første indlæg på min nye blog. Spændende spændende…

De første 3 billeder er fra en meget kold gåtur nede ved en strand, som hedder Pøls rev, som ligger på Sydals, Sydals er set skønt sted som jeg nok skal komme mere ind på hvad der er af natur i form af billeder, hen af vejen.

Det var da en hyggelig tur med solnedgang, eller sådan da, for vi(min kæreste og vores hund) nåde kun lige at se solnedgangen ganske kort og så var der de skyer i horisonten som skærmede for solen. Men det gav et fedt og flot lys at arbejde med, som du kan se på billederne her under. Men foruden det lækre lys, så havde vi(min kæreste og vores hund) også den fornøjelse at mærke vinterens sidste tag, men en isende kold vind der gik igennem marv og ben…

Når jeg er ude og tage billeder, så har jeg primært mit Nikon D5200 og så har jeg påmonteret en 50mm f/1,8 Nikkor objektiv. Det sæt plejer jeg næsten altid at have på mig, så jeg er ude og skyde billeder.  Grunden til det her sæt er at jeg rigtig godt kan lide de billeder der kommer ud af det. Der kommer nogle anderledes landskabs og natur billeder som ikke kommer til at ligne de andre, som man normalt ser med et hvidvinkels objektiv.  Jeg er lidt mere indskrænket her og skal tænke mere kreativt for at kunne få lige det landskabs billede som jeg ønsker, men det er kun lækkert nok, at blive udfordret på den facon.

Men ja, vi får se hvilke billeder jeg får lagt ind. Og håber meget at jeg fanger din interesse for at følge lidt med i min fotografiske hverdag.

Jeg har sat mig for at jeg som minimum skal komme med 2 indlæg i ugen indtil videre og har du nogle spørgsmål, så spørg endelige løs så skal jeg nok gær mit for at besvare dig.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.